JamaŠpil je glasbeni dogodek, ki bo obogatil poletni Jamatlon 17. junija 2017. Na njem se bodo s kratkim programom (do 15 minut) predstavile mlade skupine in glasbeniki iz Zasavja. Izbrani mladi glasbeniki bodo igrali v prvem delu JamaŠpila, drugi del je rezerviran za koncert povabljene skupine Koala Voice.

Na JamaŠpilu bodo nastopile štiri skupine oziroma posamezni izvajalci. Enega bo izbrala strokovna žirija, tri pa bodo izbrali uporabniki Facebooka s svojimi glasovi oziroma všečki pod fotografijami glasbenikov. Fotografije bodo skupaj s povezavami do Youtube posnetkov pesmi objavljene na Facebook strani Jamatlon.

Pogoji za prijavo na natečaj JamaŠpil:

  • starost najmanj 14 let in največ 30 let (večina članov skupine),

  • glasbena zvrst ni omejena.

  • vsi prijavljeni morajo prijavo s kratkim opisom skupine (največ 2000 znakov), fotografijo in video (mp4) oziroma avdio (mp3) posnetkom poslati na info@zasavskitednik.si. Če je posnetek prevelik za pošiljanje po mailu, nam ga pošljite preko WeTransferja, Dropboxa ali katere druge »filesharing« strani.

Izbrani izvajalci morajo s seboj prinesti svoja (ali sposojena) glasbila oziroma posneto glasbeno spremljavo.

JamaŠpil je odlična priložnost za promocijo mladih glasbenih skupin oziroma posameznih izvajalcev, saj jih bo organizator Jamatlona predstavil na spletni Jamatlon, Zasavc.net in v časopisu Zasavski tednik.

Glasovanje bo potekalo do 31. maja 2017. Do takrat bo organizator enkrat tedensko med glasovalci izžrebal nekoga, ki bo prejel nagrado.

Rok za prijavo na JamaŠpil je 15. maj 2017.


Novice

Trenutno še ni objavljenih novic.

Prijavljeni

Trenutno še ni prijavljenih.