Novice

Obljubili so nepozabnega, knapovsko trdega in tovariško božajočega

In dobila sem ga. V Hrastniku in hkrati Trbovljah. V enem dnevu. Na sedemnajsti junijski dan se je namreč zgodil Jamatlon 2017. To je tista reč, zaradi katere sem pretekli vikend pojedla cel hlebec kruha. Tistega zarečenega.

Preberite več

JamaŠpil navdušil

Jamatlon je poleg otvoritve virtualnega rudarskega muzeja 4. dritl, meta bata škornja v kuolm kišto, jedače in pijače tokrat popestril tudi JamaŠpil – koncert glasbenih skupin in enega pevca. Adrenalinsko preizkušnjo je obarval v ritme punka, rocka, jazza, funka, rock'n'rolla in popa.

Preberite več

Jamatlon 2017 uspel

Sedmi Jamatlon je številnim udeležencem iz vse Slovenije ponovno ponudil najbolj neobičajno adrenalinsko preizkušnjo, ki si jo lahko zamislijo pod zemljo. V rudniški jami. Z ovirami. V dobri družbi in s Perkmandeljcem.

Preberite več

JamaŠpil

Novost Jamatlona 2017 je tudi JamaŠpil. Štiri zasavska glasbena imena se predstavljajo na njem.

Preberite več

Mini Jamatlon in ustvarjalne delavnice za najmlajše

V okviru Jamatlona 2017 je letos v sodelovanju z Delavskim domom Trbovlje in Društvom prijateljev mladine Trbovlje odlično poskrbljeno tudi za najmlajše. Ti se zabavajo na ustvarjalnih delavnicah, tisti pogumni, ki so že dopolnili pet let, pa so se udeležili tudi Mini Jamatlona.

Preberite več

Jamatlonci so že v jami

Jamatlonci so po prevzemu startnih številk ob 15. uri prisluhnili še zadnjim navodilom, kako se vesti v jami, da bo izkušnja čim boljša in seveda brez poškodb. Nato je prvo skupino avtobus že odpeljal na start v Hrastnik.

Preberite več

Za Jamatlon 2017 vse pripravljeno

Za Jamatlon 2017 je že vse pripravljeno. Vrečke čakajo na udeležence, ki bodo ob 14. uri prišli prevzet startne številke na prizorišče pred Delavskim domom Trbovlje.

Preberite več

Zasavc.net medijski partner Jamatlona

Medijska partnerja Jamatlona sta tudi letos spletni časopis Zasavc.net in Zasavski tednik.

Preberite več

Nagrade in darila za jamatlonce

Tako kot vsako leto tudi tokrat udeleženci Jamatlona domov ne bodo šli praznih rok. Poleg edinstvene jamske preizkušnje jim je organizator pripravil tudi nekaj drobnih pozornosti, nagrad in pokale.

Preberite več

Na Jamatlonu tudi JamaŠpil

Samo še nekaj dni in rudniški rov med Trbovljami in Hrastnikom se bo ponovno napolnil z adrenalina željnimi jamatlonci. Pestro pa bo tudi pred Delavskim domom Trbovlje – zbrane bodo namreč zabavale štiri glasbene skupine in en pevec.

Preberite več

Mini Jamatlon za otroke

Na letošnjem Jamatlonu, ki bo 17. junija, bodo lahko na mini izvedbi atraktivno jamsko izkušnjo doživeli tudi otroci.

Preberite več

Obvestilo za jamatlonce

Še nekaj dni nas loči do Jamatlona 2017, na katerem se boste preizkusili 17. junija in brez dvoma doživeli neponovljivo adrenalinsko izkušnjo.

Preberite več

Prijave samo še jutri

Na Jamatlon, ki bo v soboto, 17. junija, so prijave mogoče samo še do jutri.

Preberite več

Starši, pozor! Varstvo in delavnice za najmlajše

Bi šli radi na Jamatlon, pa nimate varstva za svoje otroke? Letos to ne bo ovira.

Preberite več

Jamatlon – tokrat nekoliko drugače

Junij se počasi, a vztrajno bliža in s seboj prinaša najboljšo adrenalinsko preizkušnjo v Zasavju – Jamatlon. Jamatlonci se bodo 17. junija ponovno podali pod zemljo, kjer se bodo naužili hladnega jamskega zraka in se preizkusili v premagovanju ovir.

Preberite več

Do konca aprila prijave najcenejše

Komaj smo 23. aprila izpeljali Rudarski maraton, že so naše moči usmerjenje v Jamatlon, ki bo v soboto, 17. junija. Ali ste vedeli, da je časopis Dnevnik uvrstil Jamatlon med deset najbolj modernih neobičajnih slovenskih turističnih atrakcij?

Preberite več

Natečaj JamaŠpil je odprt!

Za vse mlade glasbenike, ki si želijo javnosti pokazati, kaj zmorejo, se danes začenja natečaj JamaŠpil.

Preberite več

Jamatlon – top atrakcija

Časopisna hiša Dnevnik je Jamatlon uvrstila med 10 neobičajnih modernih turističnih atrakcij. Ponosni! Se vidimo? Prijave so že odprte.

Preberite več

Spet v rudniški rov preko knapovskih ovir

Nepozabno, knapovsko trdo, tovariško božajoče in … JAMATLONSKO!!!

Preberite več

Pokrovitelji Jamatlona 2017

BRONASTI POKROVITELJ JAMATLONAPrejšnji Jamatloni