Novice

Jamatlon 2018 uspel

V soboto, 16. junija, je Zavod Savus pripravil že deveto adrenalinsko preizkušnjo v rudniški jami – Jamatlon 2018. Na 5,5-kilometrski progi od Hrastnika do Trbovelj je rudarske ovire premagovalo 140 udeležencev.

Preberite več

Jamatlonci že v jami

Čelada je na glavi, baterije v naglavni lučki delajo, pravila ravnanja v jami so znana vsem. Čas je, da se jamatlonska preizkušnja začne.

Preberite več

Danes v Zasavju že deveti Jamatlon

Zavod Savus pripravlja v sodelovanju z RTH in partnerji adrenalinsko preizkušnjo v rudniški jami dvakrat letno. Poleti v okviru rudarskega praznika in decembra ob prazniku sv. Barbare, zavetnice rudarjev. Danes, 16. junija, je tako na vrsti že deveti Jamatlon.

Preberite več

Jamašpil 2018

Na letošnjem Jamatlonu 2018 se bo drugič zapovrstjo zgodil tudi Jamašpil. Glasbena prireditev, ki promovira mlade glasbenike iz Zasavja ali pač tudi drugih koncev Slovenije, bo v soboto, 16. junija, ob 17. uri na prizorišču ob Delavskem domu Trbovlje. Na letošnjem Jamašpilu se bodo predstavile tri pevke: Maruša Zmrzlak, Aida Perko Praner in Nika Špajzer.

Preberite več

Jamatlon pred vrati

Pozor! Samo še do 12. junija do polnoči se lahko prijavite na najbolj nenavadno dogodivščino to poletje – Jamatlon 2018.

Preberite več

Na Jamatlon pride Miss Slovenije

Jamatlon 2018 bo v soboto, 16. junija, postregel s ščepcem adrenalina, blata, vode in z veliko »šeflo« lepote. Za tiste, ki ne veste: šefla je zasavska zajemalka.

Preberite več

Novih sedem razlogov, zakaj na Jamatlon

Jamatlonska blogerka Barbara Hanžič Visinski je zapisala 64 razlogov, zakaj na Jamatlon. Pred kratkim smo jih objavili prvih pet, danes objavljamo drugih sedem. Zraven pa tudi našo prvo nagrajenko. Preberite članek do konca.

Preberite več

JamaŠpil

JamaŠpil je glasbeni dogodek, ki bo obogatil poletni Jamatlon 16. junija 2018. Na njem se bodo lahko s kratkim programom (do 20 minut) predstavile mlade skupine in glasbeniki iz Zasavja.

Preberite več

Zakaj na Jamatlon?

Jamatlonska blogerka Barbara Hanžič Visinski je zapisala 64 razlogov, zakaj na Jamatlon. Objavljamo prvih pet. Dodajamo pa tudi povabilo, saj prijavnina do 15. maja mogoča še po najnižji ceni. Privoščite si najbolj noro dogodivščino to poletje.

Preberite več

Spet bomo jamatlonci

Prijave za jamatlon v juniju so odprte!

Preberite več