Novice

Eva Boto zbira pogum za Jamatlon

Prek radijskih valov je priznala, da jo mika Jamatlon, vendar zanj še ni zbrala poguma. Je pa Jamatlon že preizkusil njen fant, slovenski triatlonski reprezentant Domen Dornik, ki je Trboveljčan.

Preberite več

Jamatlonci naredili šiht

Na že osmem Jamatlonu je v soboto, 2. decembra 2017, premagovalo knapovske ovire 231 jamatloncev v 63 ekipah oziroma 100 žensk in 131 moških.

Preberite več

Iz jame vsi nasmejani

Prvi jamatlonci so šli v jamo okrog poldneva in prišli tudi že iz nje.

Preberite več

Jamatlonci prešteti

Na Zimskem jamatlonu se bo na najbolj nenavadno preizkušnjo to zimo podalo 231 jamatloncev.

Preberite več

Vse je pripravljeno za Zimski jamatlon 2017

Še nekaj minut in Jamatlonci bodo začeli prevzemati štartne številke. Ekipa jih že nestrpno pričakuje.

Preberite več

V soboto bo sončno

Temperature pred sobotnim Jamatlonom naraščajo in se bodo v soboto, 2. decembra, povzpele na konstantnih 15 stopinj Celzija v jami. Tam Jamatlonce že čakajo najbolj nenavadne ovire in najbolj nenavadna dogodivščina. Na površju bo po jamatlonu sijalo sonce sreče, ki pa bo – tu in tam – malo blatnih lic.

Preberite več

Zimski jamatlon pred vrati

Še do polnoči

Preberite več

Poglejte, kako izgleda

Še niste bili na Jamatlonu? Si ne znate niti v sanjah predstavljati, kaj to sploh je?

Preberite več

Še dva tedna za prijave

Manj kot mesec dni je še do Zimskega jamatlona, ki bo – kot kaže – tudi letos pestro zaseden. Jamatlonci z vseh koncev Slovenije in tudi Hrvaške se bodo na Miklavževo soboto podali na eno najbolj nenavadnih dogodivščin pod zemljo.

Preberite več

Jamatlon v vitrini

V okviru projekta Muzej Tiny se v stekleni izložbi v Trbovljah od 30. oktobra do 19. novembra predstavlja Zimski jamatlon.

Preberite več

Marela, ruzak in copati

Najprej pojasnilo za tiste, ki še niso bili na Jamatlonu. Jamatloncem merimo čas. Pa ne zato, da bi nagradili najhitrejše, ampak tiste, ki se najbolj približajo povprečnemu času.

Preberite več

Imamo zmagovalce

Znani so nagrajenci nagradne igre Jamatlona in Pivovarne Knap.

Preberite več

Ste že prijavljeni?

Samo še dva dni je časa za prijave na Zimski jamatlon po nižji ceni. Do srede, 25. oktobra, znaša prijavnina 23 evrov. Nato se spet malo podraži.

Preberite več

Na Jamatlon s Pivovarno Knap

Še niste prijavljeni na Zimski jamatlon? No, morda pa s sodelovanjem v naši nagradni igri osvojite brezplačno startnino. Če boste, seveda, pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in vam bo naklonjen tudi žreb.

Preberite več

Izžrebana ekipa Boka brothers

Na Zimski jamatlon je že prijavljenih 20 ekip in v uredništvu Zasavskega tednika in na sedežu Zavoda Savus smo opravili žrebanje ekipe, ki je prejela prijavnino za udeležbo povrnjeno. Radovedni prsti naše Mateje so bili srečni tako za organizatorja, ker so izbrali ekipo z dvema članoma, kot za ekipo Boka brothers, ki bo dobila vrnjeno prijavnino za Zimski jamatlon.

Preberite več

Podaljšujemo nagradno igro

Zimski jamatlon vsako leto »poka po šivih« in tudi letos verjetno ne bo nič drugače. Prijave smo odprli zgodaj in pozvali ekipe, da se prijavite do 20. septembra, če želite sodelovati v naši nagradni igri – med dvajsetimi ekipami ena zastonj.

Preberite več

Greste na Jamatlon?

Zimski jamatlon bo letos na Miklavževo soboto, 2. decembra. To ne pomeni nujno, da bodo prišli tudi špicparkeljni, gotovo pa bo tam Perkmandeljc. Kaj pa vi?

Preberite več

Živjo, jamatlonci!

Se še spomnite, kako blatni in umazani ste bili na svojem zadnjem Jamatlonu, pa tudi na Rudarskem maratonu? Seveda ne, saj vendar vemo, da se blato izpere s prvim tušem, spomini na super noro dogodivščino pa ostanejo za vedno.

Preberite več
Prejšnji Jamatloni