Eva Boto zbira pogum za Jamatlon

Objavila: Jamatlonka | Datum objave: 09. 12. 2017 22:00

Prek radijskih valov je priznala, da jo mika Jamatlon, vendar zanj še ni zbrala poguma. Je pa Jamatlon že preizkusil njen fant, slovenski triatlonski reprezentant Domen Dornik, ki je Trboveljčan.

»Nobena skrivnost ni, da sem zaljubljena že več kot dve leti,« je mlada slovenska pevka Eva Boto nedavno povedala medijem. »Rečem lahko samo, da sem srečna in hvaležna, da sem našla takšno osebo, kot je moj Domen. Oba se posvečava svoji karieri, on športni, jaz glasbeni, skupaj pa sva zelo zanimiva in srečna kombinacija.«

Pevko, ki prihaja iz Šentjanža pri Dravogradu in je študentka 4. letnika pedagoške fakultete v Mariboru, lahko slišimo tudi kot voditeljico na Radiu Center. Prav prek radijskih valov je pred kratkim Slovencem prikupno razložila, kaj je Jamatlon in kje poteka. Njen fant Domen Dornik se je Jamatlona udeležil decembra 2015, in sicer z ekipo Gibaj in uživaj, v kateri sta mu družbo delala slovenski deskar na snegu Rok Marguč in atlet in tekač Iztok Deželak.

Kot je dejala Eva, zdaj zbira pogum, da se bo tudi sama podala na to najbolj nenavadno preizkušnjo v rudniški jami, ki jo lahko doživi samo v Zasavju. Organizatorji Jamatlona se je že zelo veselimo. Zimski jamatlon bo prihodnje leto na soboto, 1. decembra. To pa je tudi datum, ko Eva Boto praznuje svoj rojstni dan. Ali ga bo torej praznovala na Jamatlonu? Ali pa bo zbrala pogum že prej, in se udeležila poletnega, ki bo v soboto, 16. junija? Bomo videli.
Foto: osebni arhiv

Ekipa Jamatlona


Prejšnji Jamatloni