Novice

Na Jamatlon s Pivovarno Knap

Še niste prijavljeni na Zimski jamatlon? No, morda pa s sodelovanjem v naši nagradni igri osvojite brezplačno startnino. Če boste, seveda, pravilno odgovorili na nagradno vprašanje in vam bo naklonjen tudi žreb.

Preberite več

Izžrebana ekipa Boka brothers

Na Zimski jamatlon je že prijavljenih 20 ekip in v uredništvu Zasavskega tednika in na sedežu Zavoda Savus smo opravili žrebanje ekipe, ki je prejela prijavnino za udeležbo povrnjeno. Radovedni prsti naše Mateje so bili srečni tako za organizatorja, ker so izbrali ekipo z dvema članoma, kot za ekipo Boka brothers, ki bo dobila vrnjeno prijavnino za Zimski jamatlon.

Preberite več

Podaljšujemo nagradno igro

Zimski jamatlon vsako leto »poka po šivih« in tudi letos verjetno ne bo nič drugače. Prijave smo odprli zgodaj in pozvali ekipe, da se prijavite do 20. septembra, če želite sodelovati v naši nagradni igri – med dvajsetimi ekipami ena zastonj.

Preberite več

Greste na Jamatlon?

Zimski jamatlon bo letos na Miklavževo soboto, 2. decembra. To ne pomeni nujno, da bodo prišli tudi špicparkeljni, gotovo pa bo tam Perkmandeljc. Kaj pa vi?

Preberite več

Živjo, jamatlonci!

Se še spomnite, kako blatni in umazani ste bili na svojem zadnjem Jamatlonu, pa tudi na Rudarskem maratonu? Seveda ne, saj vendar vemo, da se blato izpere s prvim tušem, spomini na super noro dogodivščino pa ostanejo za vedno.

Preberite več
Prejšnji Jamatloni