Izžrebana ekipa Boka brothers

Objavila: Jamatlonka | Datum objave: 11. 10. 2017 16:30

Na Zimski jamatlon je že prijavljenih 20 ekip in v uredništvu Zasavskega tednika in na sedežu Zavoda Savus smo opravili žrebanje ekipe, ki je prejela prijavnino za udeležbo povrnjeno. Radovedni prsti naše Mateje so bili srečni tako za organizatorja, ker so izbrali ekipo z dvema članoma, kot za ekipo Boka brothers, ki bo dobila vrnjeno prijavnino za Zimski jamatlon.

Žrebanje je potekalo v napetem vzdušju, posnetek je priložen. Zimski jamatlon je vse bližje, vsako leto »poka po šivih« in tudi letos verjetno ne bo nič drugače. Prijave smo odprli zgodaj in tisti najbolj zgodnji so se že prijavili. Sedaj so na vrsti tisti, ki se običajno znajo dogovorili kakšen mesec vnaprej, da bodo 2. decembra preživeli skupaj s prijatelji odličen dan v rudniku na adrenalinski preizkušnji. November je rezerviran za tiste, ki se o svojih načrtih odločajo bolj v zadnjem trenutku.

Čestitke Karlu Kolariču iz Ljubljane in Borutu Kolariču iz Medvod. Očitno sta brata in bratsko si bosta tudi razdelila nagrado. No ja, morda pa bosta sedaj poklonila prijavnino še komu in ju povabila na Zimski jamatlon. Ali pa bosta prijavnino pač zapila. :) Lahko tudi na Zimskem jamatlonu. Čestitke še enkrat.

Ekipa Jamatlona


Prejšnji Jamatloni