V soboto bo sončno

Objavila: Jamatlonka | Datum objave: 29. 11. 2017 19:45

Temperature pred sobotnim Jamatlonom naraščajo in se bodo v soboto, 2. decembra, povzpele na konstantnih 15 stopinj Celzija v jami. Tam Jamatlonce že čakajo najbolj nenavadne ovire in najbolj nenavadna dogodivščina. Na površju bo po jamatlonu sijalo sonce sreče, ki pa bo – tu in tam – malo blatnih lic.

Izjava, zbor in avtobus

Jamatlonci morajo pred pričetkom preizkušnje potrditi, da so seznanjeni s pogoji sodelovanja, kar storijo s podpisano izjavo, ki jo prinesejo s seboj.
Po prevzemu startnih številk se bodo z mesta prevzema startnih številk z avtobusom odpeljali na startno mesto. Odhodi avtobusa s seznami ekip bodo objavljeni na vhodnih vratih objekta RTH. Pred odhodom bo zbor, na katerem jim bo predstavnik RTH podal kratke preventivne napotke vedenja v jami, predstavniki organizatorja pa ostala navodila za čim bolj uspešno izvedbo prireditve. Udeležba na zboru je obvezna za vse člane ekipe.

Navodila

Še enkrat prosimo vse udeležence sobotnega jamatlona, da preberejo navodila o obvezni opremi, urniku prireditve, metu bata škornja (v vrečki jih bo čakal kupon za enega tekmovalca iz ekipe), koncertu ŽPZ Svoboda Dol, nagradah in še čem. Vsi so povabljeni, da ostanejo na prizorišču do zaključka prireditve, ker izbiramo ekipe, ki dosežejo najboljši povprečni čas in podeljujemo izvirna priznanja (za najlepšo, najlepšega, najmlajšega, celo najbolj prestrašenega udeleženca).

Jamatlonci! V skupini, ki bo imela zbor ob 11. uri, so ekipe s startnimi številkami od 1 do 27, v skupini, ki bo imela zbor ob 11.30 uri, pa ekipe s startnimi številkami od 28 do 63.

Seznam startnih številk je objavljen tukaj.
Prevzem startnih številk se začne ob 10. uri. Prosimo vse, da pridejo na prizorišče vsaj pol ure pred zborom.
Veselimo se sobote!

Ekipa Jamatlona


Prejšnji Jamatloni