Pokrovitelji

Postanite špiruc!

Špiruc je stari knapovski izraz za tisto, kar vse skupaj gor drži in podpira. Za podpornika.

Kot špiruc Zimskega Jamatlona 2019 boste podprli:

  • več kot 200 Slovencev in tudi kakšnega tujca, ki bodo prišli doživet najbolj nenavadno adrenalinsko izkušnjo daleč naokoli v zasavski rudnik,
  • enkraten turistično rekreativni projekt, s katerim dajemo zapuščenim rudarskim in industrijskim objektom nove vsebine,
  • tovariško druženje, ki kljub temi, blatu in Perkmandeljčevem krstu vsem udeležencem nariše na obraz nasmeh, v srce pa neizbrisen spomin na preizkušnjo.

Vaša vloga špiruca Zimskega Jamatlona 2019 je zelo pomembna, zato vam v zameno ponujamo učinkovito promocijo. Jamatlon namreč postaja medijsko vse bolj prepoznavna in odmevna dogodivščina. Časnik Dnevnik jo je uvrstil med 10 najbolj neobičajnih modernih turističnih atrakcij Slovenije.  Na njej jamatlonci na 5,5 kilometra dolgi progi v jami ekipno premagujejo rudarske prepreke in tudi virtualno.

Možnosti za sodelovanje so različne, vsekakor bomo prisluhnili vašim željam in pripravili ponudbo po meri. Veseli bomo podpore in partnerstva, postanite špiruc (podpornik) Zimskega jamatlona 2018.

Za vse nadaljnje informacije glede sponzorstva kontaktirajte:

Maša Vnuk
vodja trženja
info@savus.si
070 788 510